APEX World

Al meer dan 10 jaar organiseert de nlOUG APEX World. Locatie van dit evenement was afgelopen jaren de SS Rotterdam of de KNVB Campus. Het evenement vindt meestal plaats in het voorjaar. Hou daar rekening mee in je agenda!

Voor de meest recente APEX World klik hier.

APEX World is dé gelegenheid om kennis te maken met of je kennis te verdiepen van Oracle’s unieke eigen low-code omgeving; Oracle APEX. Dit doe je door te leren van de Nederlandse én buitenlandse experts. Uiteraard is er iedere keer ruimte om te netwerken met collega’s. Daarnaast is er de mogelijkheid om ervaringen te delen. Tot slot kun je in contact komen met bedrijven (en hun ondersteunende partners), die Oracle APEX succesvol inzetten.

Vanuit Oracle zal er jaarlijks een afvaardiging de keynotes komen verzorgen. Zij zullen het gehele congres aanwezig zijn voor al je vragen en opmerkingen.

Ieder jaar vraagt de nlOUG aan haar leden en andere geïnteresseerden om een bijdrage te leveren aan het programma. We zoeken naar aansprekende klantcases en technische presentaties. Ook keren de deep-dive sessies regelmatig terug. Een deep-dive sessie is een technisch diepgravende presentatie speciaal voor de doorgewinterde professional. Van de spreker vragen we om de introductie over te slaan en direct tot de technische kern te komen. De sprekers in een deep-dive sessie mogen dus van hun publiek verwachten dat de beginselen op hun gebied duidelijk zijn. Een presentatie duurt 50 minuten.

De eisen die we stellen aan de klantcase zijn:
•        Een onafhankelijk, niet-commercieel verhaal.
•        Bij voorkeur presenteert de klant de business case zelf.
•        Bij voorkeur belicht een technisch inhoudelijk expert de technische aspecten.
•        De betreffende case is maximaal 1,5 jaar oud.
•        De presentatie zet de leden aan het denken en lokt discussie uit.

Ruim voor APEX World schrijft de organisatie een Call for Papers uit. Heb je een aansprekende presentatie die je wilt delen met je vakgenoten? Stuur dan een abstract in. Nadat de organisatie je inzending heeft ontvangen zal het organisatiecomité deze beoordelen en je hierover informeren.

Mocht je nog vragen hebben over aanmeldingen, sponsorinformatie, of andere vragen omtrent APEX World, stuur een e-mail naar de organisatie: secretariaat@nloug.nl.

APEX World

Word lid van onze community

Vul uw gegevens in en registreer een gratis nlOUG-account.
    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer