APEX World 2024

280 tickets verkocht
21 maart 2024 08:45
-
22 maart 2024 17:00
De Eenhoorn, Amersfoort

De 14e editie van APEX World vindt plaats op 21 en 22 maart 2024 én op een nieuwe locatie, namelijk De Eenhoorn in Amersfoort.

Overal om ons heen zien we de opkomst van kunstmatige intelligentie, die niet alleen invloed zal hebben op de manier waarop we onze toepassingen ontwikkelen, maar ook op de toepassingen zelf.

We zijn bij de paperselectie vooral op zoek gegaan naar sessies die dit thema verkennen.

Programma

Naast keynotes van Marc Sewtz, Carsten Czarski* en Menno Hoogendijk, en een breed scala aan parallelle sessies tijdens beide dagen, staan er ook dit jaar weer Customer Cases, Deep dive sessies en hands-on sessies op de agenda. Uiteraard zijn er ook sessies van het NL Oracle APEX Team en tal van andere interessante sprekers.

*Hilary Farrell moest helaas haar trip naar APEX World  afzeggen, maar we hebben een zeer goede vervanger gevonden in Carsten Czarski. Hij gaat ons alles vertellen over “APEX and the REST of the world: the state of things”.

Op vrijdag 22 maart 2024 organiseert APEX World wederom een speciale track voor studenten waarin zij een kijkje krijgen in het ontwikkelen met Oracle APEX. Deze track wordt gratis aangeboden door de NLOUG. Na deze track volgt een lunch en kunnen de studenten deelnemen aan de reguliere tracks van het middagprogramma. Meer informatie vind je hier.

Het volledige programma van APEX World is inmiddels rond. Nieuw dit jaar: een extra 4e track naast het gebruikelijke programma. Hou ook onze website en socials in de gaten voor aankondigingen!
Inschrijven voor APEX World is vanaf nu mogelijk!

Prijzen voor APEX World 2024

Leden: € 385,- excl. BTW (€ 465,85 incl. BTW)
Niet-leden: € 675,- excl. BTW (€ 816,75 incl. BTW)
In de prijs inbegrepen: 2 dagen toegang tot ‘APEX World 2024!’ inclusief alle keynotes, parallel sessies en hands-on sessies (eigen laptop meenemen!), catering inclusief walking dinner op de eerste dag.

Locatie

Eenhoorn Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

De Eenhoorn Amersfoort, gelegen in het midden van het land, nabij Utrecht is extreem goed bereikbaar met het OV. Het is namelijk gelegen direct tegenover het centraal station van Amersfoort. Slechts circa 80 voetstappen lopen vanaf Amersfoort CS.

U bereikt Eenhoorn Amersfoort vanaf het station Amersfoort Centraal als volgt:
· Vanuit de centrale stationshal loopt u naar de voorkant van het station
· Buiten aangekomen ziet u rechts voor u het pand van Eenhoorn Amersfoort liggen (te herkennen aan de groene kleur en de Eenhoorn)
· U ziet de wit met groene vlaggen aan de zijkant van het pand
· Nu nog 84 stappen tot aan de entree van Eenhoorn Amersfoort

Indien u met de auto komt, wordt u verzocht gebruik te maken van de P+R  Barchman Wuytierslaan (3818 LE) deze is gelegen naast het station op +/- 250 meter vanaf De Eenhoorn of Parkeergarage Asch van Wijck (3811 LP) deze is gelegen op +/- 600 meter vanaf De Eenhoorn. Parkeren is voor eigen kosten.

Overnachten

Dit jaar hebben we speciaal voor de deelnemers van APEX World 2024 bij het nabij gelegen Mercure Hotel Amersfoort Centre een speciaal tarief af kunnen spreken voor overnachting inclusief ontbijt. Na uw aanmelding voor APEX World kunt u via een mail aan secretariaat@nloug.nl een boekingslink en promotiecode opvragen. U boekt hiermee zelf rechtstreeks bij de accommodatie.

 

Mocht u vragen hebben over aanmeldingen, sponsorinformatie, of andere vragen omtrent APEX World 2024, stuur dan een e-mail naar de organisatie: secretariaat@nloug.nl.

APEX World 2024 wordt gesponsord door:

APEX World comité 2024:

Yvonne Bakx (voorzitter)
Learco Brizzi, Christian Rokitta, Rob van Wijk, Giliam Breems (Abstract commissie)
Alan Arentsen (Tech commissie)
Pieter van den Broek (Studenttrack)
Myrna van Essen (secretariaat)

Word lid van onze community

Vul uw gegevens in en registreer een gratis nlOUG-account.
    Contact form 7 Mailchimp extension by Renzo Johnson - Web Developer